«Πόση πια κοροϊδία και πόση υποτίμηση της νοημοσύνης του μπορεί να αντέξει ο πολίτης του Ηρακλείου;»

Για τις δηλώσεις του προέδρου του αστικού ΚΤΕΛ στο Ηράκλειο, κ. Βουλγαράκη, μας γράφει ο αναγνώστης του Candiadoc, κ. Στάθης Συμιανάκης.

Δείτε τί αναφέρει αναλυτικά:

“Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο για τη δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας στο Ηράκλειο.Το ΚΤΕΛ έχει την αποκλειστικότητα”. Τάδε έφη Καλλέργος Βουλγαράκης,πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ και σημαίνον στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος σε ραδιοφωνική εκπομπή (στην οποία παρενέβην και ο ίδιος) σήμερα. Δηλαδή ο κος πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ πιστεύει ότι οι δήμοι Πειραιώς,Αιγάλεω,Γλυφάδας,Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Αγίου Δημητρίου,Βύρωνα,Αμαρουσίου,Βριλησσίων,Γαλατσίου,Ηρακλείου Αττικής,Ρόδου,Τρικκαίων (ίσως και άλλοι) έχουν εδώ και χρόνια οργανώσει παράνομες συγκοινωνιακές επιχειρήσεις; Αλήθεια,πόση πια κοροϊδία και πόση υποτίμηση της νοημοσύνης του μπορεί να αντέξει ο πολίτης του Ηρακλείου; Ο Δήμος Ηρακλείου καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του και να πάψει να “αβαντάρει” συγκεκριμένα φυσικά και νομικά πρόσωπα θυσιάζοντας το κοινό συμφέρον.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “«Πόση πια κοροϊδία και πόση υποτίμηση της νοημοσύνης του μπορεί να αντέξει ο πολίτης του Ηρακλείου;»”

  1. Anti-logos

    Αμάν Στάθη, τώρα με ΑΥΤΗ(!) την κυβέρνηση, ο γαλαζοπράσινος δήμος θα πάψει να “«αβαντάρει» συγκεκριμένα φυσικά και νομικά πρόσωπα θυσιάζοντας το κοινό συμφέρον..” Πολύ καλό….., το άλλο με τον Τοτό και την Αννούλα το ξέρεις…?
    Αν δεν πάψει, για να σοβαρευτούμε, ο πολίτης του Ηρακλείου να θέλει να κοροϊδεύεται, δεν θα γίνει τίποτα καλό σ αυτό τον τόπο. “Κάπου”(!) μάλιστα διάβασα, ότι αρκετά! χρόνια και χρόνια κοροϊδεύτηκε η Κρήτη με τον ΒΟΑΚ, συμπεριλαμβανομένου και του προηγούμενου (ανίκανου!) υπουργού.
    ΤΩΡΑ, μπορεί να αντιμετωπιστεί “σοβαρά” το ζήτημα. Το άρθρο είχε φωτογραφία του….Π/Θ(?) και του νυν υπουργού (επάγγελμα καραμανλής!)

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί